Co. van Shanghai Keray Biotech, Ltd.

Een belangrijke ruwe anabole steroïdenleverancier in China.

Wij geven, dienen wij

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Probeerde een het ophopen cyclus met uw poeder. De hoge zuiverheid, maakt om te gaan glad. En de aardige aanwinsten zullen… PCT met u voortzetten en zullen een verschillende stapel volgende tijd proberen.

—— Nick_c_Barker

Als uw de dienstkerel, zeer geduldig en professioneel. Beantwoord allerlei vragen en zelfs geklets met u. Goed!!

—— Morgan_Roberts

Een vriend introduceert dit aan me. Andere leveranciers hebben geprobeerd, maar dit is het beste. Hoog - kan het kwaliteitsn professionele overleg u, plus de prijs krijgen

—— Mustafatango

Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd.
Co. van Shanghai Keray Biotech, Ltd Co. van Shanghai Keray Biotech, Ltd R & D product
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Keray
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 50000000-150000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 50% - 60%

Co. van Shanghai KERAY BIOTECH, Ltd is een belangrijke fabrikant en leverancier van fijne die chemische producten in China, in Shenzhen, de Provincie van Guangdong wordt een gevestigd.

 

 

Het integreren onderzoek, productie, proces en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in de productie van en het uitvoeren van anabool steroid hormoon ruw poeder met inbegrip van Testosteronreeks, Nandrolone-reeks, Boldenone-reeks, Trenbolone-reeks, Drostanolone-reeksen en andere verwante producten. Deze producten worden wijd gebruikt in geneesmiddelen, voedsel, drank, schoonheidsmiddelen, voedselsupplementen, gezondheidsproducten en andere industrieën. Het bedrijf heeft grote fonds en hersenen in R&D-afdeling geïnvesteerd om beste onderzoek naar fijne chemisch te maken, biochemisch, farmaceutisch & ontmoet zijn tussenpersonen de vraag van wereldmarkt.

 

De producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, de meesten waarvan zelfs de internationale norm bereiken en met de vereisten van FCC, USP, EP en BP met onderzoeksteam op hoog niveau, geavanceerde apparaten en goede wetenschappelijke atmosfeer in overeenstemming zijn die de stabiele en betrouwbare kwaliteit verzekeren. Bovendien, de fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten die hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer hebben om de producten te analyseren en te controleren.

 

In de loop van de jaren KERAY heeft BIOTECH cliënten over de hele wereld door zijn slogan overgehaald „uit te voeren wij geven, dienen wij“.

 

Wij geven voor onze cliënten en wij dienen goed!

Wij delen dezelfde visie met onze cliënten en wij bouwen samen een toekomst.

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Wendy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons