Co. van Shanghai Keray Biotech, Ltd.

Een belangrijke ruwe anabole steroïdenleverancier in China.

Wij geven, dienen wij

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Probeerde een het ophopen cyclus met uw poeder. De hoge zuiverheid, maakt om te gaan glad. En de aardige aanwinsten zullen… PCT met u voortzetten en zullen een verschillende stapel volgende tijd proberen.

—— Nick_c_Barker

Als uw de dienstkerel, zeer geduldig en professioneel. Beantwoord allerlei vragen en zelfs geklets met u. Goed!!

—— Morgan_Roberts

Een vriend introduceert dit aan me. Andere leveranciers hebben geprobeerd, maar dit is het beste. Hoog - kan het kwaliteitsn professionele overleg u, plus de prijs krijgen

—— Mustafatango

1
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd.
production line

production line

production line

1 2 3
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd.
Euipments
Euipments
Equipments

Euipments

Equipments

Euipments

Equipments

Equipments

Equipments

 • lopende band

  Productielijn:

   

  1.With de geavanceerde productietechnologie en het materiaal, de sterke technische kracht, het prima laboratorium en de inspectie equipment.shanghai Kerui hebben zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld.

   

  2. Heeft de bedrijf aangesloten fabriek productiemateriaal en installaties, perfect kwaliteitsborging en controlesysteem, gehele reeks van Hoge druk Vloeibare Chromatografie/Gaschromatography/uv Spectrofotometer vooruitgegaan om efficiënte product analyse en controle te leiden. De bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem en internationale KOSJER certificatie overgegaan.

  Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Onze fabriek heeft volledige Q.A. & Q.C.system. Wij bezitten gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten met hoogte

  efficiency en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om het proces en de kwaliteit van producten te analyseren en te controleren.

   

  Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 • R & D

  Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  R&D

  Het R&D-team is gestructureerd in drie secties, zich specialiseert in het gebied van Onderzoeklaboratorium, Proeffabriek, en Kwaliteitsonderzoek. Voor specifieke studies/projecten, werken wij gewoonlijk met de meest relevante lokale Universiteiten samen

  en het bekende Onderzoek Organizations.Chemists van de Onderzoeklaboratoria en zal Proeffabriek actief en dicht tijdens procesoverdracht samenwerken. Wij hebben 450 technische personen in onderzoek en ontwikkeling die een diepgaande investering is om een regelmatige stroom van API te produceren.

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Wendy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons