Co. van Shanghai Keray Biotech, Ltd.

Een belangrijke ruwe anabole steroïdenleverancier in China.

Wij geven, dienen wij

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenInjecteerbare Anabole Steroïden

10161-34-9 Trenbolone-Acetaat 100mg/ml die Anabole Steroïden voor Bodybuilding inspuiten

Ik ben online Chatten Nu
Probeerde een het ophopen cyclus met uw poeder. De hoge zuiverheid, maakt om te gaan glad. En de aardige aanwinsten zullen… PCT met u voortzetten en zullen een verschillende stapel volgende tijd proberen.

—— Nick_c_Barker

Als uw de dienstkerel, zeer geduldig en professioneel. Beantwoord allerlei vragen en zelfs geklets met u. Goed!!

—— Morgan_Roberts

Een vriend introduceert dit aan me. Andere leveranciers hebben geprobeerd, maar dit is het beste. Hoog - kan het kwaliteitsn professionele overleg u, plus de prijs krijgen

—— Mustafatango

10161-34-9 Trenbolone-Acetaat 100mg/ml die Anabole Steroïden voor Bodybuilding inspuiten

10161-34-9 Trenbolone Acetate 100mg/ml Injecting Anabolic Steroids For Bodybuilding
10161-34-9 Trenbolone Acetate 100mg/ml Injecting Anabolic Steroids For Bodybuilding 10161-34-9 Trenbolone Acetate 100mg/ml Injecting Anabolic Steroids For Bodybuilding

Grote Afbeelding :  10161-34-9 Trenbolone-Acetaat 100mg/ml die Anabole Steroïden voor Bodybuilding inspuiten Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Keray
Certificering: SGS,ISO9001
Modelnummer: 10161-34-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10vial
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: discreet en veilig foliezak of tin
Levertijd: 24 uren op ontvangstbewijs van betaling
Betalingscondities: Bankoverdracht, BTC
Levering vermogen: 3000Kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Trenbolonacetaat; Finaplix Houdbaarheid: 2 jaar
MOQ: 5flacon Rang: Medische Rang
Mw: 312.4078 Specificatie: 100mg/Ml
cas: 10161-34-9 Analyse: 99.9%
Hoog licht:

Trenboloneacetaat 100mg/ml die Anabole Steroïden inspuit

,

10161-34-9 het inspuiten van Anabole Steroïden

Trenabolic 100/Trenbolone Acetaat 100mg/ml die Anabole die Steroïden inspuiten voor Bodybuilding worden gebeëindigd

 

Productdetails:

 

Naam Trenboloneacetaat
Andere naam Trenabolic, Tren Ace, revalor-H; Finaplix
CAS 10161-34-9
Einecs 233-432-5
MF C20H24O3
Mw 312.41
Analyse 99.5%
Karakter Lichtgele of Donkere Geel
Smeltpunt 90-92°C
Molecuulgewicht 312.4
Dosering 35-150mg/day
Minimumordehoeveelheid 50 ml
Kwaliteitsnorm USP32
Gebruik farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.

 

 

Beschrijving:

 

De Trenboloneacetaat is kort estered variant van Trenbolone, en het neigt de populairste geëstrificeerde variant onder bodybuilders en atleten te zijn. Trenbolone is ook beschikbaar op de anabole steroid zwarte markt in twee andere formaten: Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate, en van Trenbolone Enanthate.Trenbolone de Acetaat neigt het populairst onder de drie varianten niet alleen te zijn wegens zijn wijdverspreide beschikbaarheid (vooral in de vorm van Finaplix-korrels), maar ook omdat zijn snellere acterenaard gebruikers toestaat om gebruik van de drug te beginnen en tegen te houden zeer snel, met slechts een kwestie van dagen alvorens het hormoon volledig van het lichaam ontruimt.
Dit wordt algemeen gewenst door meeste bodybuilders en de atleten toe te schrijven aan het feit dat Trenbolone als midden-geavanceerde niveau anabole steroïden wordt beschouwd die met het potentiële bijwerkingen unseen in andere anabole steroïden dragen. Het is daarom geëtiketteerd als ‚ruwe‘ anabole steroïden, en zij die het voor het eerst normaal gebruiken verkiezen om dit voorzichtig te doen door Trenbolone-Acetaat te gebruiken, en als diverse bijwerkingen ook betreffend of prominent worden, kan de cyclus worden gestopt en Trenbolone-de Acetaat zou van het lichaam vrij snel ontruimen. Dit is verschillend van de variant van Enanthate of Hexahydrobenzylcarbonate-, waar de ontruiming van het lichaam 2 weken kan vereisen of zelfs langer (voor de Hexuitdraaivariant) alvorens het hormoon totaal uit het lichaam ontruimt.
TrenboloneAcetateshould niet om als enige anabole steroïden in een cyclus worden gebruikt. De massaaanwinsten zijn zeer beperkt wanneer dit wordt gedaan. In plaats daarvan, wordt Acetateshould gestapeld met Dianabol of testosteron als gemeenschappelijkste en hoogst geschikte keuzen. Trenbolone Acetateis anabole die steroïden door bodybuilders worden gebruikt om de spiergroei en eetlust te bereiken. Bodybuilders en atletenusetrenbolone Acetatebecause verhogen zij effectiever lichaamsmassa dan alleen en wegens in gewicht opleidend zijn reputatie als vet-brandt, evenals ophopende agent. WhileTrenbolone Acetateis noodzakelijk om geen uitstekende resultaten in een anabole steroid cyclus, Trenbolone-Acetaat te bereiken kan een opmerkelijke hulp naar dergelijke resultaten zijn.

 

 

Toepassing:

 

De Trenboloneacetaat wordt gewoonlijk gebruikt bij dosissen 35-150 mg/dag, en typischer 50-100 mg/dag. Het 35 mg-cijfer over het algemeen is aangewezen wanneer slechts het hebben van hoge persoonlijke gevoeligheid aan trenbolone-specifieke bijwerkingen. Wanneer het trenbolonegebruik dit laag en een efficiënte cyclus wordt gewenst is, zouden een andere injecteerbare anabole steroïden moeten worden toegevoegd. Masteron is met deze bedoeling een goede keus. Een andere, vrij verschillende keus is testosteron.
De handelingen van de Trenacetaat enkel zoals de andere anabole beschikbare steroïden. Het verhoogt de capaciteit van uw lichaam in de synthese van proteïnen en helpt uw spierweefsels bij het behouden van meer stikstof. U zult een snel spiergroeipercentage kunnen ervaren wanneer uw lichaam de capaciteit heeft om proteïnen samen te stellen snel, vooral wanneer de stikstof dadelijk beschikbaar is. De stikstof is een bouwsteen voor proteïnen. Behalve deze grote functie, Trenbolone-bevordert de Acetaat het insuline-als ontwikkelingsaspect, dat met het herstellen van en het verjongen van de weefsels in uw lichaam wordt belast. De Trenacetaat voert uw lichaam de bouwprogramma door het rode bloedonderzoek op een significante manier op te verhogen. Hoger het aantal rode bloedcellen, zal beter uw spieren geoxydeerd worden, daardoor aanbiedend u met een zeer belangrijk milieu voor hun groei.

 

 

COA:

 

 

Testpunten

 

Analysenormen Testresultaten

 

Identificatie

 

Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming

 

Absorbering

 

≤0.30% Ben in overeenstemming

 

Specifieke Omwenteling

 

+39°~ +43° +39.5°

 

Chromatografiezuiverheid

 

Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming

 

17α-isomeer

 

≤0.50% 0,40%

 

Organische Vluchtige Onzuiverheden

 

Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming

 

Verlies bij het Drogen

 

≤0.50% 0,32%

 

Residu op Ontsteking

 

≤0.10% 0,01%

 

Analyse

 

97~101% 99.02%

 

Conclusie

 

De specificatie is met USP31 in overeenstemming

 

 

Recepten:

 

Gemeenschappelijk 100mg/mL-Recept voor 100mL
de Acetaatpoeder van 10 gramtrenbolone (7.5mL)
2mL BEDELAARS (2%)
20mL BB (20%)
70.5mL olie

 

Ook in zal houden:
de Acetaatpoeder van 10 gramtrenbolone (7.5mL)
2mL BEDELAARS (2%)
15mL BB (15%)
75.5mL olie

Allen hangt af van hoe dun u niet uw olie zult zijn. Tren houdt goed met een lage mede-oplosbare concentratie (van BB).

 

Gemeenschappelijk 100mg/mL-Recept voor 100mL GEEN BB

de Acetaatpoeder van 10 gramtrenbolone (7.5mL)
5mL BEDELAARS (5%)
87.5mL olie

200mg/mL recept voor 100mL EO, Geen Olie.
de Acetaatpoeder van 20 gramtrenbolone (15mL)
2mL BEDELAARS (2%)
25mL BB (25%)
58mL EO
1000ml (Meeste groot lost poeder op)
Het Poeder van de Trenboloneacetaat: gram 391,5
Bensylalcohol: 78,6 ml
Bensyl Bensoate: 626,4 ml

 

80mg/ml @ 250ml
de Acetaatpoeder van 20 gramtrenbolone (15mL)
5mL BEDELAARS (2%)
50mL BB (20%)
180mL olie

 

 

Cyclus:

 

De cyclus van de beginnergebruiker
Eenvoudige cycli voor Trenbolone-Acetaat
Tijdens de basiscyclus, zou de juiste dosering 50mg moeten zijn elke dag, elke afwisselende dag. Dit kan aan 75mg worden aangepast elke afwisselende dag als uw lichaam tolerantie van de 50mg-dosering toont. In normale gevallen, is de juiste duur voor gebruik normaal 8 weken hoewel 12 weken ook aanvaardbaar ongeacht de gebruikte dosis zijn.

Geavanceerde Trenbolone-Acetaatcycli
Als u ervaring met steroïden hebt, zal een geavanceerde cyclus voor u goed zijn. Het begint met 100mg elke afwisselende dag maar in de meeste gevallen, is het mogelijk om de doseringsniveaus aan 100mg elke dag tijdens de gebruiksperiode aan te passen.
Het is nochtans niet raadzaam om Trenbolone-acetaat te gebruiken elke dag als u een atleet bent buiten het seizoen aangezien dit slechts in één of andere toegevoegde fysieke spanning zal resulteren die niet noodzakelijk is. Nochtans, kunt u de dagelijkse dosissen 100mg tijdens een dieet en vooral dicht bij uw competities gebruiken.

 

Het doseren en Beleid:

 

Ongeacht uw Trenbolone-Acetaatdosissen, zullen de meeste periodes van gebruik in de 6-8 weekwaaier met 8 weken vallen die het gemeenschappelijkst zijn. Nochtans, is 6 weken een uitstekend uitgangspunt voor de meeste mensen. In hardcore plannen, kunnen 10-12 weken soms aanvaardbaar zijn, maar onnodig voor de meeste mensen zijn en zullen voorstelt meer risico dan een standaard 8 weekplan. Zoals voor het stapelen, Trenbolone-stapels goed met alle anabole steroïden. De meesten, echter, zullen altijd één of andere vorm van exogeen testosteron willen omvatten.
Velen zullen grote dosissen testosteron gebruiken, maar een therapeutische dosis zou minstens aanwezig moeten zijn om testosteronafschaffing te bestrijden. In een cyclus buiten het seizoen, zal het hormoon goed met testosteron (om het even welke vorm), Anadrol, Dianabol en zelfs Nandrolone stapelen. In een scherpe fase, zal Trenbolone goed met testosteron (om het even welke vorm), Anavar, Masteron, Winstrol en Primobolan stapelen.

 

 
 10161-34-9 Trenbolone-Acetaat 100mg/ml die Anabole Steroïden voor Bodybuilding inspuiten 0

Onze voordelen:


1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: BP/USP/EP/Enterprise norm
2) Alle Purity≥99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.
2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99% van de douanepas
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen,
en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.
3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten

 

Spuit Vloeistof in  
Productnaam Specificatie
Methys-25 Methyltestosterone 25mg/ml
Sustanon-250 Testosteron Sustanon 250mg/ml
Sustanon-450 Testosteron Sustanon 450mg/ml
Test-250 Testosteronbasis 250mg/ml
Ta-100 Testosteronacetaat 100mg/ml
Td-250 Testosteron Decanoate 250mg/ml
Te-250 Testosteron Enathate 250mg/ml
Te-300 Testosteron Enathate 300mg/ml
Te-600 Testosteron Enathate 600mg/ml
Tc-250 Testosteron Cypionate 250mg/ml
Tp-100 Testosteron Propionate100mg/ml
Tp-200 Testosteronpropionaat 200mg/ml
Tren-A75 Trenboloneacetaat 75mg/ml
Tren-A100 Trenboloneacetaat 100mg/ml
Tren-E100 Trenbolone Enanthate 100mg/ml
Tren-E200 Trenbolone Enanthate 200mg/ml
Trh-75 Het carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl (parabolan) 75mg/ml
Primo-100 Methenolone Enanthate 100mg/ml
Primo-200 Methenolone Enanthate 200mg/ml
Npp-100 Nandrolone Phenylpropionate 100mg/ml
Npp-200 Nandrolone Phenylpropionate 200mg/ml
Npp-250 Nandrolone Phenylpropionate 250mg/ml
Methand-50 Methandrostenolone 50mg/ml
DECA-200 (ND-200) Nandrolone Decanoate 200mg/ml
DECA-300 (ND-300) Nandrolone Decanoate 300mg/ml
Omdat-200 Boldenone Cypionate 200mg/ml
Omdat-300 Boldenone Cypionate 300mg/ml
Bolden-300 Boldenone Undecylenate 300mg/ml
Bolden-600 Boldenone Undecylenate 600mg/ml
Anastrozole-5 Anastrozole 5mg/ml
Masteron p-100 Drostanolonepropionaat 100mg/ml
Masteron e-100 Drostanolone Enathate 100mg/ml
Dianabol-50 Methandienone (Dianabol) 50mg/ml
Provi-100 Mesterolone 100mg/ml
metribolone-5 metribolone 5mg/ml
Superdrol-50 Methyldrostanolone/Methasteron 50mg/ml
Turkije-250 Testosteron Undecanoate 250mg/ml
Anadrol-50 Oxymetholone (Anadrol) 50mg/ml
Anavar-50 Oxandrolone (Anavar) 50mg/ml
Turinabol-50 Turinabol 50mg/ml
Opschorting  
Winstro-50 (olie) Stanozolol 50mg/ml
Winstro-100 (olie) Stanozolol 100mg/ml
Test-100 Testosteronbasis 100mg/ml
Gemengde Steroid Vloeistof  
Su-450 Testosteronacetaat 32mg
Testosteron Decanoate 147mg
Test phenylpropionate 73mg
Testosteronpropionaat 73mg
Testosteron Cypionate 125mg
SUST 250 testosteronpropionaat 30 mg
testosteron phenylpropionate 60 mg
testosteron isocaproate 60 mg
testosteron decanoate 100 mg
Tri tren-225 Trenboloneacetaat 75mg, het Carbonaat 75mg van Trenbolone Enanthate 75mg Trenbolone Hexahydrobenzyl
Mast-200 Drostanolonepropionaat 50mg
Drostanolone Enanathate 150mg
TMT mengsel-375 Tren E 125mg
Mast E 125mg
Test E 125mg
Tritest 400 TE 120 TC 120MG TD 160
Ripex 225 Het Propionaat75mg Trenbolone Acetaat 75mg van het testosteronpropionaat 75mg Drostanolone
TMT-Mengsel 300 Testosteronpropionaat 100mg
Drostanolonepropionaat 100mg
Trenboloneacetaat 100mg
Anomass 400 Testosteron Decaonate 150mg
Trenbolone Enathate 125mg
Drostanolone Enanthate 125mg
Trentest 225 De Acetaat 75mg van testacetae 150mg Tren
Depot 450 van de Trentest Test Decan 300mg
Trenacetaat 150mg
Tri tren-180 Trenboloneacetaat 60mg
Trenbolone Enanthate 60mg
Het Carbonaat 60mg van Trenbolonehexahydrobenzyl
Tren A/E-200 Trenboloneacetaat 100mg
Trenbolone Enanthate 100mg
Testosteron 325 Testosteronpropionaat 65mg
Testosteron Phenylpropionate 65mg
Testosteron Cypionate 85mg
Testosteron Decanoate 110mg
Test -450 TP 30mg
TPP 60mg
Test ISO 60mg
Test Deca 100mg
TE 100mg
TC 100mg

Contactgegevens
Shenzhen Keray Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Crystal

Tel.: +8618229776442

Direct Stuur uw aanvraag naar ons